Kampanjainfo

Harmaata taloutta on Suomessa torjuttu talousrikostorjuntaohjelmien avulla vuodesta 1996 lähtien. Tammikuussa 2012 hallitus hyväksyi uuden, kuudennen torjuntaohjelman harmaan talouden ja talousrikollisuuden ehkäisemiseksi. Harmaan talouden torjunta on hallituksen kärkihankkeita.

Ohjelmaan sisältyy yhteensä 22 hanketta, joiden tavoitteena on vähentää harmaata taloutta ja talousrikollisuutta. Niillä tuetaan laillista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua. Harmaa talous - musta tulevaisuus -viestintäkampanja on yksi torjuntaohjelman hankkeista.

Harmaa talous - musta tulevaisuus -kampanjan tavoitteena on kertoa harmaan talouden ja talousrikollisuuden yhteiskunnallisista vaikutuksista ja yksilöille aiheutuvista seurauksista. Kampanja painottaa ennen kaikkea sitä, miten jokainen voi omilla arkisilla valinnoillaan torjua harmaata taloutta.
Yhteistä asiaa ajaa jo laaja joukko yhteiskuntamme toimijoita. Tärkein lenkki olet kuitenkin juuri sinä.

Kampanjasta kuulet lisää

Seuraa tilannetta kampanja jatkuu syksyllä 2012.

Kampanjaan liittyvä oppilaitoskiertue

Vierailee Suomen lukioissa, ammattioppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa keväällä ja syksyllä 2012. Oppilaitoskiertueen osalta tehdään yhteistyötä Opetushallituksen kanssa. Katso lisää kohdasta tilaa luento.

Yhteystiedot

Kampanjaan liittyvä palaute ja yhteydenotot:

[email protected]

Kampanjamateriaali

Lataa verkkobannerit

Lataa verkkobannerit ( ruotsinkieliset )

Lataa bannerien Photoshop-tiedostot

Pelanneiden kesken arvotaan T-paitoja.

Harmaan talouden uhri kertoo, miten harmaa talous aiheutti hänelle ongelmia

Olemme rakentaneet mielenkiintoisen luentokokonaisuuden, joka sopii eri oppilaitoksille.